Somatodrol Ervaringen

Somatodrol is een voedingssupplement dat wordt aangeboden voor spieropbouw. De opvallende gele verpakking met 60 capsules in een blisterverpakking bevat stoffen zoals arginine en beta alanine. De spieropbouw formule werd aangevuld met guarana, vitamine B12 en wat Cayenne peper.

Somatodrol is sinds 2014 bekend op de Spaanse markt. (Sommige bij: Somatodrol você você tem: Ganho de Músculos, Queima de Gordura, Definição, Aumento da Testosterona, Ganhos rápidos, Segurança de verdade)

Wat is er echt aan de hand? Er is niets mis met de actieve ingrediënten, want het zijn klassiekers van veel van de supplementen die al op de markt zijn en die worden aangeboden aan sporters en bodybuilders.

We hebben de twee aminozuren arginine en beta-alanine al in detail geïntroduceerd bij 4G-Health:

De somatodrol formule belooft de productie van endogene groeihormonen te verhogen die de spiergroei stimuleren. Op dit punt moeten we echter een onderscheid maken. De ingrediënten zouden de groeihormonen daadwerkelijk kunnen stimuleren, maar dit effect kan alleen over een langere periode in veel hogere doses worden bereikt. Gevaarlijke groeihormonen zullen daarom naar verwachting geen bijwerkingen hebben.

Toch zijn de Somatodrol capsules zeker geschikt voor spieropbouw. De twee belangrijkste actieve ingrediënten arginine + alanine en de co-voedingsstoffen guarana en vitamine B12 zijn echte boosters voor uw spiercellen in het kader van spieropbouw training.

Deze zorgen ervoor dat je spieren er steviger uitzien en zorgen voor een snellere regeneratie van hetzelfde. Dit is echter niet te wijten aan de hierboven beschreven groeihormonen, maar eerder aan de verhoogde stikstofmonoxide synthese, die de spiercellen via uw bloedcirculatie van de “juiste brandstof” voorziet.

De aanbevelingen van de fabrikant adviseren dagelijks 1-2 capsules per dag voor het eten met veel water. In onze ervaring zou dit de inname zijn die u zou moeten volgen om de hierboven beschreven groeihormonen te stimuleren. Het nadeel: U zou dit maandenlang moeten volgen voor merkbare effecten. Met de Somatodol prijs niet helemaal zo goedkoop.

De aanbevolen inname voor onmiddellijk merkbare spieropbouw zou iets anders zijn. Hiervoor moet u ca. 45 minuten voor een spieropbouw training met veel vloeistof 3-4 capsules somatodrol innemen. Wij raden sap of een licht koolhydraatverrijkte drank aan. Professionals staan op het punt om de populaire proteïneshake te grijpen.

De fabrikant belooft op zijn website een somatodrol test “geld terug” garantie en de terugbetaling van het betaalde geld. Dat hebben we nog niet getest, maar we denken dat het heel dapper is. Als er problemen zijn, kun je er over een tijdje waarschijnlijk op het internet over lezen.

Het product wordt rechtstreeks via de fabrikant verkocht, maar ook op eBay vindt u enkele leveranciers van somatodrol. De prijs voor de 60 capsules (30 porties) is meestal iets meer dan 20, – EUR -> te veel zoals we met betrekking tot de ingrediënten zien. Hier vindt u veel goedkopere alternatieven van bekende Duitse fabrikanten.

Er zijn altijd 2 kampen in de vraag of supplementen nuttig zijn voor verhoogde spieropbouw. Sommige mensen wijzen het volledig af en dringen aan op een gezonde voeding. De andere, voortdurend groeiende fractie verwijst naar serieuze wetenschap en optimaliseert haar eigen prestaties door middel van geteste actieve ingrediënten, die in hun ogen een voortzetting zijn van de reeds genoemde gezonde voeding.

Als u supplementen zoals somatodrol volledig afkeurt, lees dan nu niet meer, want alle anderen hier is een kort overzicht van de wereld van supplementen, of in het Engels: World of Nutritional Supplements / Sports Nutrition.

Lichaamsbouw moet worden aangevuld met hoogwaardige sportvoeding

De Bodybuilding Onlineshop richt zich met zijn aanbod van kwalitatief hoogwaardige spierbouwproducten doelgericht op Bodybuilder en atleten, die streven naar een snelle spieropbouw. De fase van de massavorming en de definitiefase worden bevorderd met verschillende dieetvoeding voor atleten.

Spieropbouw voeding en bodybuilding supplementen voor intensieve spierinspanning speciaal voor atleten

Dit betreft bijvoorbeeld voedingsmiddelen die ontwikkeld zijn voor bodybuilders. Het spieropbouw dieet kan natuurlijk snel worden geherwaardeerd met dieetvoeding zoals somatodrol, speciaal ontworpen voor atleten. Eiwitten als eiwit shakes, koolhydraten, evenwichtige vetten en toevoeging van vitaminen, plantenextracten zoals Tribulus en mineralen zoals ZMA zijn hier van bijzonder belang om een snelle spiergroei te bevorderen.

Deze producten vullen de zes tot acht maaltijden aan die een gemiddelde bodybuilder nodig heeft om spieren op te bouwen. De instroom van voedingsstoffen kan helpen bij het opbouwen en behouden van spiermassa, zelfs in hoge mate

Be the first to comment on "Somatodrol Ervaringen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*